Alle rettigheter 2019 Molde kirkelige fellesråd

Drop in-dåp i Molde domkirke!

Lørdag 23.november var det mulighet for drop in-dåp i Molde domkirke. 8 personer ble døpt denne dagen, som ble en fin dag for alle involverte!

Har du av en eller annen grunn ikke døpt barna, men ønsker å gjøre det? Er du ung/voksen og ønsker å bli døpt?

Kom på drop in-dåp i Molde domkirke lørdag 23.november! Tilbudet er åpent for mennesker i alle aldre!

Vi holder kirken åpen fra kl. 11.00 til 14.00. Ved oppmøte får alle tilbud om en samtale med en av menighetens prester, og dåpen foregår samme dag i kirkerommet. Vær oppmerksom på at det kan bli noe ventetid. NB. Ta med legitimasjon.

Du kan ta med dem du/dere ønsker, eller komme alene. Man kan gjerne ha med egne faddere, men det går også an å komme uten. Seremonien avsluttes med en hyggelig sammenkomst for de som ønsker, med kaffe/te/saft og kake. Både dåpsseremonien og sammenkomsten er gratis.

Om det er barn under tre måneder som skal døpes, har kirken dåpskjole til gratis utlån. Men dåpskjole er ikke noe krav for å bli døpt.

Om du/dere ønsker mer informasjon, ta kontakt med sokneprest Grethe Lystad Johnsen, epost: eller kirkekontoret, telefon: 71111470