ONSDAGSKAFFE i kirkekjelleren, Molde domkirke.

25.09.2018

MØTEPLASS I SJØMANNSKIRKE-STIL; servering av vafler/kaffe, aviskrok, god prat med inkluderende miljø.

Annenhver onsdag er det ONSDAGSKAFFE i domkirkekjelleren. Dette er et åpent arrangement, og du skal bli tatt godt imot om du kommer alene eller sammen med noen. Serveringen er gratis, men en kan legge igjen litt penger i en kollekt-skål så vi dekker utgiftene til innkjøp.

ÅPENT mellom kl 11 og 13. Programdel kl 12; gjester med ulike tema. Vi avslutter alltid programdelen med å be Fader vår sammen.

TO INNGANGER til kirkekjelleren. TRAPPEFRI  INNGANG fra nedsiden av kirka (gaten heter Kirkekråpet; rett bak Aandahls). INNGANG MED TRAPP; sideinngang til kirka, rund hjørnet til høyre for hovedinngangen.

Det blir satt ut plakat ved inngangene.

For spørsmål, kontakt diakon Kristin E. Ervik tlf arbeid 71 11 14 62  eller mail kristin.ervik@molde.kommune.no

DATOER HØST 2018:

12. september: Rolf Strand; "Brakker i Molde kommune, ikke bare tysker-brakker"

26. september Gjest Leo Oterhals; "Blå by ved blått hav"

10. oktober - utflukt til Røbekk kirkesenter. Påmelding til kirkekontoret tlf 71 11 14 70 el diakon Kristin 99 42 52 98. Mulighet for skyss, oppmøte ved domkirken kl 10.30. Arr starter kl 11 på Røbekk. Vertskap: Eldbjørg og Jahn-Sverre Solbakken Jensen. Foredrag ved Ingrid Devik Brekke: Barndomsminner fra Molde. Servering av snitter og kringle. Gratis. Mulig å gi en gave.

24. oktober: Bitten Linge: "Tro og tvil"

14. november: Ola Gjendem; "Kunstmaler A. Sylthes malerier. En høysang til Det gamle Molde.

28. november. Harald Sunde; "Advent"

12. desember: Molde pensjonistkor; "Julesang". Kåseri om juleminner ved Torhild Risan.